hospital-care.nl

Hospital-care

Wie zijn wij

Hospital-care levert spoedinterventieteams binnen (privé)klinieken en zorginstellingen in Nederland. Om de kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid te optimaliseren staan onze professionals klaar om zorg te verlenen bij spoedeisende situaties in de avond- en nachturen.

veilige zorg in heel Nederland

Hospital-care werkt in heel Nederland, om veilige zorg te verlenen bij openbare instellingen en privéklinieken.

ONZE VISIE

Patiëntveiligheid staat hoog op de agenda van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zorginstellingen zijn zelf verantwoordelijk om de veiligheid en kwaliteit van zorg te waarborgen. Hiervoor zijn veiligheidsmanagementsystemen (VMS) in het leven geroepen. Deze zijn ondertussen niet meer weg te denken uit zorginstellingen.

Onze visie is dan ook om samen met instellingen het proces met betrekking tot veiligheid te identificeren, analyseren en te verbeteren. Dit willen wij doen door onder andere zorgprofessionals uit de acute zorg een plek te geven binnen klinieken. Zij staan klaar om adequate hulp te verlenen wanneer dit nodig is.

Wij richten ons op vitaal bedreigde patiënten in de postoperatieve fase binnen (privé)klinieken in Nederland. Wij bekijken risico-inventarisatie met betrekking tot patiëntveiligheid vanuit een prospectief oogpunt. De aanwezigheid van een professioneel spoedinterventieteam biedt verscheidene voordelen voor de patiënt en de kliniek, waaronder:
• Een snellere diagnostiek
• Voorkomen van levensbedreigende situaties
• Direct adequaat handelen bij levensbedreigende situaties

Contact

Voor de beste spoedinterventie neemt u contact op met Hospital-care!