hospital-care.nl

Hospital-care

Wat doen wij

veilige zorg in heel Nederland

Om de kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid te optimaliseren staan onze zorgprofessionals 24/7 klaar. Hospital-Care ondersteunt (privé)klinieken en zorginstellingen met flexibele zorgprofessionals. Daarnaast beschikt Hospital-Care over spoedinterventieteams. Dit voor zowel binnen als buiten kantooruren. Onze zorgprofessionals zijn ervaren en professioneel getrainde hulpverleners die adequate hulp verlenen bij spoedeisende situaties. 

care-connection-device-1282308

ONZE VISIE

Patiëntveiligheid staat hoog op de agenda van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zorginstellingen zijn zelf verantwoordelijk om de veiligheid en kwaliteit van zorg te waarborgen. Hiervoor zijn veiligheidsmanagementsystemen (VMS) in het leven geroepen. Deze zijn ondertussen niet meer weg te denken uit zorginstellingen.

Onze visie is dan ook om samen met instellingen het proces met betrekking tot veiligheid te identificeren, analyseren en te verbeteren. Dit willen wij doen door onder anderen zorgprofessionals uit de acute zorg een plek te geven binnen klinieken. Zij staan klaar om adequate hulp te verlenen wanneer dit nodig is.

Hospital-Care richt zich op vitaal bedreigde patiënten in de postoperatieve fase binnen (privé)klinieken in Nederland. Wij bekijken risico-inventarisatie met betrekking tot patiëntveiligheid vanuit een prospectief oogpunt. De aanwezigheid van een professioneel spoedinterventieteam biedt verscheidene voordelen voor de patiënt en de kliniek, waaronder:
• Een snellere diagnostiek
• Voorkomen van levensbedreigende situaties
• Direct adequaat handelen bij levensbedreigende situaties

Contact

Voor de beste spoedinterventie neemt u contact op met Hospital-Care!