Hospital-care

de beste spoedinterventie voor uw zorginstelling

uw betrouwbare partner

Bent u op zoek naar zorgprofesionals voor uw locatie? Bij Hospital-Care kunt u rekenen op een betrouwbare en veilige partner! Wij gaan graag met u in gesprek over wat de mogelijkheden zijn. Hospital-Care werkt met (privé)klinieken en zorginstellingen in Nederland. Wij detacheren flexibele en professionele:
  • Anesthesiologen
  • Anesthesiemedewerker
  • Recovery medewerkers
  • Sedatiepraktijkspecialisten
  • Operatieassistenten
  • Algemeen verpleegkundigen
care-connection-device-1282308

ONZE WERKWIJZE

Onze zorgprofessionals zijn 7 dagen per week binnen en buiten kantooruren voor u  beschikbaar. Er is altijd één medewerker van ons interventieteam aanwezig. Daarnaast zijn onze medewerkers altijd telefonisch bereikbaar en snel ter plaatse.

De verpleegkundige en arts met FCCS certificering is ‘s avonds en ‘s nachts aanwezig in de kliniek/zorginstelling. Bij een acute situatie wordt het interventieteam opgeroepen door de verpleegkundigen, die daarbij gebruikmaken van de MEWS methode. Er is nauw contact met de dienstdoende artsen voor overleg.

Interventiediensten

Onze zorgprofessionals zijn 7 dagen per week binnen en buiten kantooruren voor u beschikbaar. Er is altijd één medewerker van ons interventieteam aanwezig. Daarnaast zijn onze medewerkers altijd telefonisch bereikbaar en snel ter plaatse.

De verpleegkundige en arts met FCCS-certificering zijn ‘s avonds en ‘s nachts aanwezig in de kliniek/zorginstelling. Bij een acute situatie wordt het interventieteam opgeroepen door de verpleegkundigen, die daarbij gebruikmaken van de MEWS-methode. Er is nauw contact met de dienstdoende artsen voor overleg.

Contact

Voor de beste spoedinterventie neemt u contact op met Hospital-Care!