Stage Multimedia/Webdesign/Online marketing

Wij zijn per direct op zoek naar creatieve stagiaires op het gebied van multimedia, webdesign of online marketing! Je gaat ons jonge dynamische team ondersteunen in het voor jouw studie relevante domein: web development, design, huisstijl ontwikkeling, communicatie en online marketing.

Jij bent de juiste kandidaat als je een MBO/HBO-student bent, affiniteit met online marketing hebt en creatief, analytisch, communicatief, zelfstandig en initiatiefrijk bent. Daarnaast ben jij communicatief vaardig in Engelse taal, zowel in woord als in schrift.

Wij bieden je de mogelijkheid om zowel samen te werken met het vaste team als zelfstandig te werk gaan. Je krijgt vrijheid in het aanreiken van ideeën en in het testen van verschillende strategieën. De werkzaamheden zullen gericht zijn op:

• Online marketing
  • Webdesign
  • Front end design
  • Social media
  • Media design
  • Webdevelopment
  • Grafisch vormgeving

Wanneer je bij ons stage komt lopen is het belangrijk dat jij op je plek bent bij ons. Zo bieden wij een fijne werkplek, gezellig klein team, coaching/persoonlijke begeleiding en verantwoordelijkheid. Verder Hospital-Care biedt stages aan met groeiperspectief in een dynamisch vakgebied. Daarnaast is er veel ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en is er ruimte voor eigen initiatief. Omdat jij ons helpt en een frisse blik komt werpen op ons bedrijf, beiden wij een marktconforme stagevergoeding.