Stage Marketing en Communicatie

Wij zijn per direct op zoek naar creatieve stagiaires op het gebied van marketing en communicatie! Je gaat ons jonge dynamische team ondersteunen in het voor jouw studie relevante domein: communicatie en online marketing. Tijdens deze stage werk je mee aan het opzetten van online marketingcommunicatie en het vergroten van de naamsbekendheid van Hospital-Care.

Jij bent de juiste kandidaat als je een MBO/HBO-student bent, affiniteit met online marketing hebt en creatief, analytisch, communicatief, zelfstandig en initiatiefrijk bent. Daarnaast ben jij communicatief vaardig in Engelse taal, zowel in woord als in schrift. Bij Hospital-Care krijgt de stagiair de kans om zich te ontwikkelen en talent(en) in te zetten.

Bij de stage krijg je te maken met de volgende taken:

• Kennis maken met het opzetten, beheren en optimaliseren van advertentiecampagnes
  • Je optimaliseert de campagnes door bijvoorbeeld nieuwe advertenties op te zetten en relevante zoekwoorden toe te voegen. Je leert daarbij omgaan met programma’s zoals Google Ads en Google Analytics
  • Social media opzetten, beheren en monitoren
  • Online nieuwsbrieven ontwerpen
  • Events opzetten
  • Webshop inrichten (denk aan fotografie, tekst en klantgericht)
  • Netwerken (Public Relations)
  • Bijdragen aan een gerichte strategie voor Hospital-Care

Wanneer je bij ons stage komt lopen is het belangrijk dat jij op je plek bent bij ons. Zo bieden wij een fijne werkplek, gezellig klein team, coaching/persoonlijke begeleiding en verantwoordelijkheid. Verder Hospita-Care biedt stages aan met groeiperspectief in een dynamisch vakgebied. Daarnaast is er veel ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en is er ruimte voor eigen initiatief. Omdat jij ons helpt en een frisse blik komt werpen op ons bedrijf, beiden wij een marktconforme stagevergoeding.